dissabte, 30 de maig del 2015

FASE 3: ANÀLISI DE LES DADES I VALORACIÓ DELS RESULTATS

Avaluacions

Aquesta setmana, tal com ja estava previst en el pla inicial, concretament en la FASE 3 del projecte, he dut a terme les proves d'avaluació final.

Objectius

-Avaluar el progrés i la millora obtinguda pels alumnes.
- Valorar si s'han aconseguit els objectius fixats.

Criteris d'avaluació: Comparar els resultats obtinguts en velocitat lectora i en el nombre d'errors comesos en aquestes proves amb els que es van obtenir en l'Avaluació inicial d'aquests mateixos ítems,  abans de l'entrenament lector amb el Mètode Glifing

Propòsit final: Analitzar l'evolució dels alumnes i a partir d'aquestes dades: realitzar propostes de millora i d'una possible continuïtat del Mètode en el centre escolar.(recordo que s'havia interessat per aquest mètode per a poder diagnosticar de manera preventiva i tractar les dificultats envers l'aprenentatge de la lectura com a mesura per evitar el fracàs escolar ) 

El que s'ha fet ha estat repetir la mateixa bateria de proves utilitzades en l' avaluació inicial.

Incidències: no he pogut passar-li a un alumne perquè no ha vingut a escola aquesta setmana. Espero poder-li passar la setmana vinent, en la qual també està prevista la reunió amb la meva tutora i l'equip d' Avesedari per poder analitzar tots els  resultats i poder realitzar un informe final  més exhaustiu.

En una posterior reunió aquest informe també es lliurarà a l'escola i s'informarà i es comentarà amb l'equip directiu i mb les tutores i més tard amb les famílies. Però per motius de dades no ho podré posar al bloc.

A tall d'exemple us poso una imatge de les dades que s'obtenen en una d'aquestes sessions.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada