diumenge, 10 de maig del 2015

Aprenentatge entre iguals


Potser us pensàveu que em referiria a alguna activitat entre els nens i nenes que participen en el programa d'entrenament lector , però no, aquest cop em refereixo a la interacció entre "col·legues". El proper dissabte es realitzarà:








El dia de les experiències i les respostes del Mètode Glifing | Barcelona

16/05/2015


Localització: Col·legi Sant Ignasi - Jesuïtes de Sarrià
Carrer de Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona




L'entorn del treball d'un psicopedagog és un entorn multidisciplinar on estan implicats els subjectes i els diferents agents educatius. Moltes vegades la pràctica ens porta a situacions problemàtiques que s'han de resoldre, va bé , participar en jornades com la que assistiré donat que ajuda a trobar solucions a diferents situacions a partir de la praxis d'altres persones i en aquest cas, persones que treballem en el mateix projecte : el mètode Glifing.

Penso que és molt important la interacció i la col·laboració amb altres professionals per aconseguir una major qualitat; compartir les diferents experiències ajuda a tenir altres punts de vista , sempre des del respecte cap els altres, que ens van formant i d'aquesta manera, anem progressant junts.

Les contribucions individuals o de diferents equips són positives per al progrés personal, afavoreix la pràctica reflexiva i ens aporta a una major eficàcia. Tal com diuen els coordinadors ( Teresa Mauri, Carles Monereo i Antoni Badia) en la Introducció de “La pràctica psicopedagògica en educació formal”de Volum I ( Material del Pràcticum), “El psicopedagog no actua sol, sinó conjuntament amb altres professionals creant zones de col·laboració conjunta de desenvolupament ...”

Ja us informaré de com ha anat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada